Een speciaal biertje gebrouwen voor de Nederlandse en Belgische smaak, ondermeer meer alcohol en wat nadrukleukere smaaktonen.

Een moeilijk te beschrijven biertje op internet vind je dan ook verschillende beschrijvingen. Smaakevolutie? Wat wel zeker is dat het een prima biertje is een echte stout ergens wat zoetigheid van fruit of zoethout, romig en een prettige stout smaak. Weer een aanrader.

Twee stukjes tekst van internet; …,met 8% alcohol wordt geserveerd onder het motto van “Guinness® is good for you”. Eén slok en u waant zich de ontdekkingsreiziger die het zwarte goud ontdekt. Deze stout is minstens even donker en romig en onthult een geestdrift die ook uit een welbekende spreekwijze kan worden afgeleid : “Van alle Gallische volkeren zijn de Belgen de dappersten.” Uniek !

…, meer bepaald van het alcoholgehalte (8%). Dat doet de smaak van de gebrande mout en de bitterheid van gerookt hout en zoethout uitbarsten en levert zo een zeer lange nasmaak op. Bijna ontdaan van suikers verwerft het bier tijdens de rijping van enkele weken bepaalde voedingskwaliteiten die natuurlijk gezond zijn voor het menselijk lichaam. ‘Guinness® is good for you’, een waarheid als een klok en meer dan actueel.

Nuttig er eentje en oordeel zelf.

Advertenties