pils uit de tap
Wat een verrassing warm, moutig, zoet, en een vol mond gevoel. Eigenlijk gewoon perfect, de heel herkenbare  moutige en ook zoetige  smaak van Amstel . Pils wat de concurrentie met Belgisch bier uit fles moeiteloos kan door staan, een echte doordrinker. Met een heel  slim droog mond gevoel wat uitnodigt om er één meer te drinken wat, dan ook moeiteloos gaat met het lage alcohol percentage. Vaak wordt in kroegen en bij evenementen een pilsje geschonken met een verlaagd alcohol percentage heeft, als of je water drinkt. Maar het echte pils van Amstel uit de tap is een koningsdrank. Heel anders dan uit het flesje een niet te beredeneren smaak verschil. En toen de volgende verrassing
heineken-tapHeineken uit de tap minder moutig wat bitterder en wat frisser. Een eigen smaak. Maar even goed als de Amstel.  Uit het flesje zijn deze twee prima drinkbaar, maar niet zoals een Belgisch biertje. Maar van de tap echt geweldig. Raar toch Heineken uit de beugel drinkt anders als uit een gewoon 30cl flesje, ook gewoon niet te beredeneren maar toch is het zo uit de beugel vallen ze gewoon makkelijker. Uit de tap is ook Heineken een GEWELDIGE  smaakervaring en duidelijk veel lekkerder dan uit het flesje. Lastig om een kroeg te vinden waar ze het echte pils schenken en niet het evenementen pils. Bij KIRI Bowlingcentrum in Hoogeveen   wordt het echte pils geschonken.

Geweldig dit pils van de tap. Maar hoe zou een Belgisch bier van de tap smaken? Het skuumkoppe van de Texelse brouwerij is ook uit de tap veel lekkerder dan uit het flesje.

amstel tap

 

Advertenties