Tarwebok wie zou dit verzonnen hebben het is geen traditionele bierstijl en Heineken is nu ook niet een echt brouwbedrijf wat bekend staat om zijn fantasie met bieren. Hij smaakte zo een zoet gebrande volle warme smaak, dat is de eerste indruk hierna komen de bitterheid en moutigheid ook aan de beurt. Heeft niet HeinekenTarweBokeen echte nasmaak de smaken blijven omstebeurt langs komen. De tarwe zorgt voor de volle smaak en mondgevoel. Het bier blijft levend en prikkelend. Alles met elkaar een best wel redelijk en evenwichtig biertje. Geen echte brouwkunst daar zijn de smaken te rauw en te sterk voor. Maar als Hollander waar voor je geld. Met een stukje kaas wat nootjes heel goed te doen. Toch heeft er iemand bij Heineken een goed idee gehad. Op eigen site van Heineken geen introductie van dit bier, raar hoeven ze zich echt niet voor schamen. Dus deze keer geen verhaal van de brouwer. Wat wel weer bijzonder is dat dit bier van ondergisting is meestal is bijzonder bier van bovengisting. Het bier heeft 6.5% alcohol je kan er dan ook rustig een paar van drinken de smaak leent zich hier ook voor. Wel een bier voor de koude gure korte daglicht dagen en dan niet de regen dagen in de zomer.

Een beschrijving van internet http://www.biernet.nl/bier/merken/heineken-tarwebok
Smaak & beschrijving
Heineken Tarwebok heeft een volle, zacht zoete smaak met een fris en pittig karakter.
Heineken Tarwebok is een seizoensbier. Dit betekent dat je dit bier niet op elk moment van het jaar kunt bestellen in de horeca of kopen in de winkel. Vanaf oktober tot en met ongeveer december is dit bier verkrijgbaar.

tarwe bok china

Heineken een wereldspeler goed voor onze export. Maar geen traditionele Belgische brouwertje waar de brouwkunst hoog in het vaandel staat maar een grote multinational. (geld)

Advertenties