BOEM MOUTIG ALCOHOLISCH en een klein hopje, en dat leek het dan eventjes. Maar dan komen de andere smaken langs, fris en wat fruitigheid en een chocoladeachtig zoetje. Bitter in de nasmaak zoals het hoort. En een prettige twinkeling in de maag van de alcohol. Maar de moutigheid blijft als een dijk staan en maakt dat het bier warm en volmondig smaakt en dat moet je wel lekker vinden. Een zwaar bier echt geen doordrinker gewoon het laatste bier voor het slapen gaan, kan wat nootjes of kaas bij genuttigd worden en dan lekker gaan slapen andere activiteiten in bed gaan dan echt niet meer.

Een complex biertje voor de echte genieter. Niet zo van ik ben een echte kerel en ik drink er even een paar van, is niet verstandig.

Samenstelling, gerstemout, suikers en hop.

Tekst van de brouwer;

Krachtig bier om rustig van te genieten

Grolsch Kanon wordt gebrouwen met de grootst mogelijke zorg. En zo moet het ook worden gedronken. Rustig en…

Grolsch Kanon wordt gebrouwen met de grootst mogelijke zorg. En zo moet het ook worden gedronken. Rustig en met aandacht. Het ietwat zoete bier smaakt het lekkerst tijdens een ontspannend moment, aan het einde van een drukke dag bijvoorbeeld. Of bij het knetterende haardvuur terwijl het buiten sneeuwt. Koel het tussen de 8 en 10 graden en geniet!

Grolsch Kanon is verkrijgbaar in fles (30 cl) en blik (50 cl).

Advertenties