Een zachte warme stout met een zoetje geen bittere nasmaak.
Een echte gulpener subtiel, even rustig voor gaan zitten en de smaak op je in laten werken. Om heel stil van te genieten. Een klasse apart. Van dit type bier zijn er heel veel gemaakt deze is één van de beste.

Een tweede smaak ervaring(25-11-12), smaken en bier van hoge gisting blijft een culinaire reis. Een heerlijk maar moeilijk te beschrijven bier, bij de eerste slok is hij gelijk moutig ook bittergebrand. Hierna komt direct de Karamelachtige zoetigheid om de hoek kijken die de zaak in evenwicht trekt. Het unieke is dat de gebrande en bittere smaak even sterk blijven tot in de nasmaak. Tussen door is er ook een Wiener melange koffie smaak langs.(koffie met cacao) Het is dus een warm-zacht-gebrand bitter-moutig-karamel zoetig biertje met een wiener melange met een volmaakt evenwicht.

Tekst van internet

Gebrande roodbruine kleuraanzet met diepe kleurintensiteit.
Compacte stabiele schuimkraag met een heldere roodbruine getinte mousse structuur.

Brede geuraanzet met belevingen van specerijen, kruidnagel en pepernoot. Complexe afronding met verfijnde specerijen- en kersenbeleving.

Intens rijke moutbeleving met brede warme ronde tonen van fijne kruiden en milde cacaotonen. Subtiele smaakaanzet van hoptonen met een rijke karamelbeleving. Lang intense complex warme afdronk met geconcentreerde hopbeleving.

Advertenties